Haarwerk / Pruik

Kaalheid en haaruitval kan emotionele en psychologische gevolgen hebben. Een haarwerk kan de ideale oplossing zijn om u weer zichzelf te laten voelen en het zelfvertrouwen terug te krijgen. 

Door verschillende situaties kan haarverlies ontstaan. Denk hierbij aan chemotherapie, een haarziekte of hormoon gerelateerde problemen. Dit kan zorgen voor gedeeltelijk of volledig haarverlies. Dit zorgt voor een enorme impact op uw dagelijks leven. U kan flink onzeker zijn over de kale plekken of zelfs een kaal hoofd.  

Omdat u zelfverzekerd door het leven wilt gaan, wilt graag een oplossing voor het haarverlies. Ik help u graag om samen op zoek te gaan naar een mooi en natuurlijk ogend haarwerk, haarstuk of extensions op maat. De juiste deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht zal niet ontbreken.  

Privacy

Uiteraard ontvang ik u privé in mijn salon in Roelofarendsveen. Ook kan ik aan huis of in het ziekenhuis langskomen. Het is maar net waar u zich goed bij voelt.  

Alopecia

Een bekende haarziekte is Alopecia. Dit kun in je diverse varianten krijgen. Van enkele kale plekken tot totale kaalheid. Het is niet gezegd dat het haar nooit meer terugkeert, zelfs na jaren kan het haar terugkeren. Alopecia is een auto-immuumstoornis, waarbij de eigen cellen de haarwortels ‘aanvallen’. Er is nog niet echt een medicijn ontwikkeld maar gelukkig zijn er wel oplossingen voor een mooie paardenstaart of volle haardos. Meer over deze Alopecia kunt u hier vinden 

Wendy Kapsalon garandeert kwaliteit, service en algehele privacy. 

BEVESTIGING MET MEDICINALE TAPE EN MICROPOINT. OM DE 4-6 WEKEN WISSELEN

techniek04