Wat klanten vinden

5/5

Sinds de dag dat ik bij Wendy kom, ben ik meer dan tevreden. Haar salon is heerlijk rustig en van alle gemakken voorzien. Ik ga bij Wendy langs om mijn haar te laten wassen, knippen en kleuren. Door haar ervaring weet ik altijd dat ik met een hippe coupe de deur weer uitga. Ik geef haar vaak de vrije hand en ik ben altijd blij met mijn kapsel. Wendy neemt de tijd en biedt een luisterend oor. Heb je geen zin om te kletsen, dan kan je altijd een magazine pakken. Als ik in de salon ben, zie ik ook haar passie voor haarwerken. Prachtig om te zien dat ze hier zoveel mensen mee kan helpen. Ze is ontzettend goed in haar vak. Ik bedenk me net dat het weer tijd is om een afspraak te maken!

Nu een paar keer geweest en ik kan niet anders zeggen, dan dat ik blij de deur uit wandel. Ze is kundig en luistert goed naar wat je wil. Daarbij is ze helemaal niet duur, maar biedt ze wel hoge kwaliteit. Ik was even zoekende naar de juiste kapsalon, maar een goede tip heeft ervoor gezorgd dat ik die nu gevonden heb. Ze heeft ook echt kijk op kleur. Ik heb een prachtige natuurlijke blond look die goed bij mij en mijn leeftijd past. Eigenlijk heel relaxed om naar de kapper te gaan. Ik raad Wendy Kapsalon zeker aan. 

5/5

Heel graag kom ik bij Wendy’s Kapsalon, omdat er een fijne sfeer hangt. Ze gebruikt goede producten en is niet duur. Wendy luistert goed wat je graag wil en dringt je niets op. Wat extra handig is, is dat je zelf online een afspraak kan maken. Zo kan je dus gaan wanneer het jou uitkomt. Kortom een hele fijne kapsalon.