Wendy’s Kapsalon officieel benoemd

In mei 2018 is mijn kapsalon benoemd tot officieel steunpunt Haarwensen. Hier ben ik ontzettend trots op. Ik ben het 28ste steunpunt en hoop natuurlijk dat er nog veel meer volgen. Op deze manier kunnen kinderen dichtbij huis terecht voor het aanmeten van een gratis haarwerk. 

Stichting Haarwensen schenkt haarwerken/pruiken aan kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak zijn het kinderen die door kanker hun haar zijn kwijtgeraakt omdat ze bestraald moesten worden en door het gebruik van medicijnen. De stichting biedt al meer dan 10 jaar gratis haarwerken en pruiken aan!  

Ieder kind wil toch met een volle haardos naar school? Haarwerken zijn ontzettend duur en slechts een klein deel van het haarwerk/pruik wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Door stichting Haarwensen kan ik uw kind een haarwerk/pruik of haaraanvulling voor niks aanbieden. Ik heb een grote collectie haarwerken die ik zelf op maat maak. Ook kan dit haarwerk of pruik gekleurd worden. Dit kan door middel van een afspraak in mijn kapsalon. Het haarwerk of pruik heeft ook zeker onderhoud nodig. Is uw kind al 18 jaar geweest, kom dan ook zeker langs! Voor iedere leeftijd kan ik een haarwerk of pruik van zowel kunst- als echt haar maken.  

Wilt u stichting Haarwensen steunen, kijk dan op de website hoe u dit kunt doen.