Natuurlijk haarverlies

Ieder mensen verliest ongeveer 50-120 haren per dag, dit is heel normaal. Verliest u veel meer haar en krijgt u een dunnere haardos of kale plekken, dan kan ik daar wat aan doen.  

Haarverlies kan op verschillende manieren ontstaan, het is van nature zwak, kwetsbaar of minder bedeeld. Door mij u te laten helpen, zult u zich beter in uw vel voelen maar ook kost het een stuk minder tijd om kale plekken dag in dag uit te moeten verbergen.  

Haarstuk

Naast volledige haarwerken/pruiken kan ik u ook een haarstuk aanmeten, van kunst- en echt haar. Dit kunt u combineren met een mutsje, sjaaltje of haarband.  

Accessoires

Ik heb altijd een groot assortiment aan mutsjes, sjaaltjes en haarbanden op voorraad. Dit kan opgehaald en verstuurd worden. Kom gerust eens kijken in de kapsalon en probeer de items gratis. 

In de salon heb ik allerlei folders voor u klaarliggen, mocht u ergens meer informatie over willen. Na een vrijblijvende afspraak, kan ik de juiste folders meegeven.   

En nog even dit

P.S. Ruim 40% van de vrouwen lijdt aan haarverlies. Denk dus zeker niet dat u de enige hierin bent. Er wordt nog niet veel in het openbaar gesproken over haaruitval, haarverlies of kale plekken maar het is zeker niet iets om je voor te schamen. Het is juist fijn dat er een oplossing voor is. 

Herkent u zich in deze beschrijving? Maak dan (geheel vrijblijvend) een afspraak met mij zodat ik u persoonlijk kan voorlichten.
 

voor03
techniek09
na03