Werkwijze

De aankoop of het verwerven van informatie over een haarwerk of pruik is vaak een emotionele gebeurtenis. U krijgt speciale aandacht in een kalme, gemoedelijke omgeving met veel privacy. Tijdens de eerste afspraak staan het kennismaken, de intake en de eerste haarwerkselectie centraal. Ik vul samen met u het intakeformulier in waarin belangrijke cliƫnt- en verzekeringsgegevens worden genoteerd. Bovendien bespreek ik met u de verwachtingen van het haarwerk, uw haareisen, type, model en kleur. Ik geef advies over confectie haarwerk of haarwerk op maat. U kunt het haarwerk wat u heeft uitgezocht kosteloos reserveren voor minimaal 3 weken. Tevens kunt u altijd terecht voor bijknopen, eventuele reparaties en het extra verzorgen/onderhoud van uw haarwerk.

Confectie haarwerk

Als het gaat om confectie haarwerk kunt u kiezen uit de nieuwste modellen in echt haar of kunsthaar in verschillende haarlengtes, diktes en kleuren. 

Wij werken met topkwaliteit merken, zoals Follea, Finkers Hairdesign en Kondor Hair NL. Natuurlijk zijn er meer merken, die wij snel kunnen bestellen. Laat gerust weten welk merk uw voorkeur heeft.

In de meeste gevallen wordt echter een standaard haarwerk besteld. Na vijf werkdagen kunt u het haarwerk komen passen. Indien gewenst kan dit binnen twee werkdagen. 

Haarwerk op maat

Kiest u voor maatwerk dan is het haarwerk, de haartoevoeging of de pruik volledig vervaardigd door ambachtelijk handwerk. Deze unieke werkmethode neemt meestal twaalf tot zestien weken in beslag. Een groot voordeel bij een haarwerk dat op maat wordt gemaakt is dat u exact het gewenste haarmodel en haarkleur kunt kiezen.

Logo-SEMH-erkend_RGB_website
ANKO_Logo_Haarwerk_Specialist_RGB_nieuw